Kunstaankopen, kunstbehoud, monografieën, exposities
Frans & Kapma Foundation
'Verbinding' was het overkoepelende thema van de concert-avond die, traditiegetrouw, door de Frans & Kapma Foundation en Ida Roekevisch (kunstenaar en tevens bestuurslid van de stichting) op zaterdagavond 10 november in de intieme PKN-kerk de 'Kluntjespot' in Haarlo is georganiseerd.
Violiste Emmy Storms (bekend van o.a. Podium Witteman) en zangeres en fluitiste Annelies Storms - conservatorium geschoold - brachten een veelzijdig muzikaal programma ten gehore, variërend van volksmuziek tot Bach.

Twee inspirerende korte films van Louis Spoelstra visualiseerden het thema op tot de verbeelding sprekende wijze. Theo Hakkert (schrijver en columnist) schreef een rake bespiegeling, die hij ook zelf voordroeg. Ida Roekevisch exposeerde haar nieuwste olieverven en Ellis Frans-Kapma stelde een aantal schilderijen uit haar verzameling tentoon, die inhaakten op het thema van de avond.
Mede door subsidies kon de entreeprijs opnieuw heel laag blijven, terwijl de bezoekers in de pauze en na afloop bij een gratis drankje de expositie konden bekijken en gezellig met elkaar konden bijpraten.