Kunstaankopen, kunstbehoud, monografieën, exposities
Frans & Kapma Foundation
Hoofdschotel is het concert, uitgevoerd door violiste Emmy Storms (bekend van o.a. Podium Witteman) en zangeres Annelies Storms. Met veel passie brengen beide zussen - conservatorium geschoold - een muzikaal programma dat klassiek en eigentijds verbindt, evenals volksmuziek uit verschillende landen. En wat te denken van de verbinding tussen Bach en Ierland?!

Emmy en Annelies

Twee inspirerende korte films van Louis Spoelstra (filmer en oud-docent aan de filmacademie en oud-afdelingshoofd kunstacademie) visualiseren het thema op creatieve, tot de verbeelding sprekende wijze.

Speciaal voor deze avond schreef Theo Hakkert (schrijver en columnist) een korte, rake bespiegeling, die hij ook zelf voordraagt.

Net als vorige edities exposeert Ida Roekevisch (schilder, colorist) haar nieuwste, indrukwekkende olieverven, waarin zij 'verbinding' op artistieke manieren uitbeeldt.

Tenslotte stelt Ellis Frans-Kapma een aantal schilderijen uit haar veelzijdige verzameling tentoon, die eveneens inhaken op het thema van de avond.

Evenals vorige keren krijgen alle gasten in de pauze en na afloop een drankje aangeboden.

De intieme, sfeervolle kerk, halverwege Borculo en Eibergen, biedt plaats aan 150 bezoekers en is op zaterdagavond 10 november vanaf 19 uur open. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Door subsidies is de toegangsprijs slechts 7,50 euro all in. Aanmelden s.v.p. via info@idaroekevisch.com of info@frans-kapma-foundation.com.

Adres: Wolinkweg 19, 7273 SL Haarlo